KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... - Wersja do druku +- Duel Online - Forum (https://www.duelonline.pl/forum) +-- Dział: O grze (https://www.duelonline.pl/forum/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Problemy pytania itp. (https://www.duelonline.pl/forum/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... (/showthread.php?tid=456) |
RE: KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... - ModernWar1 - 05-17-2014 Wprowadzcie maksymalny lv i nie będzie problemu bo za niedługo będzie taka sama fala na forum Elita możecie zbierać rezygnując z dropów możecie expić i mieć dropy Wbijecie podobne lv w tym samym czasie RE: KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... - Dark Vego - 05-17-2014 Niech choc jeden z was tutaj walczacy o to by ukrocic kopaczy, sprobuje wbic chociaz 250 to pogadamy btw. lowienie/kopanie/zielenie to najlatwiejszy sposob dla nowych graczy zeby dogonic TOP, a jesli moi drodzy wiecie w kazdej grze na poczatku leci wolnej, a pozniej dochodza lokacje i sposoby na latwiejsze zdobycie doswiadczenia, aby nowy gracz mogl dogonic TOP, a nie zrezygnowal z gry po nie bedzie mial szans nic osiagnac ! RE: KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... - Juxo - 05-17-2014 No tak zaczyna się ból dupy o to, że na Sagittariusie mam 350-400k/h ( w zależności z jaką częstotliwością klikam ) to samo tyczy się Veterana. Nie ukrywam, że wbijałem 700 ze względu na expa, poświęciłem na to w CHUJ czasu. Pytanie : po co wprowadzać coś, co za chwile chcecie usuwać/redukować ? Dlaczego Brandzie i pozostali zwolennicy usunięcia/zredukowania expa za zbieractwo nie byliście tacy głośni kiedy jeszcze nikt nie miał 700 , DLACZEGO??? Chyba wiem.. ZAZDROŚĆ!! A prawda jest taka, że idziecie na ptaki i macie 400k/h+. Dodam, przy zbieractwie nie mam/y : ANI LOTA, ANI PLATYNY. Dodatkowo kiedy traciłem czas kopiąc mając po 10k/h, później 20k/h , 40k/h i tak dalej, WY wbijaliście po 300k+/h i prawda jest taka, że KAŻDY z was mając 700 danego zbieractwa wykorzystywałby to do bólu. Dla przykładu postać Pokerek w miesiąc wbiła około 100kk expa, czy to jest mało ? Ja wbiłem w ten sam czas z 30-40kk mniej. Zatem, redukując expa za wydobywanie do np. jak w propozycji 1,2kk liczę na konsekwentność i zredukowanie expa za bicie mobów do 1,2kk Prośba do Administratorów : kolejnym razem ZANIM wprowadzicie nowy pomysł do gry, zastanówcie się dwa razy nad jego konsekwencjami. Pozdrawiam. RE: KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... - nopyk - 05-18-2014 (05-17-2014, 19:25)Poker napisał(a): Ja dodam jedno zdanie nie wciskajcie kitu że na tym nie ma zarobku bo sam wydałem już ponad 4mln na karpie igramy itp... i taki korona pain czy inni zarobili już grubszą kasę tyle odemnie Posty Branda i Pokera to czysta hipokryzja Brand sam używał bota do łowienia na innej postaci , nie mówiąc o ostatnich przechwałkach o Hythe , którego nie może "podpierdolić" bo to kolega z gildii. Poker dostał bana na innej postaci za bota , a teraz innym wypomina tą samą rzecz z której sam korzystał - smutne. Chyba każdy wie , że te dwie osoby spędzają dużo czasu na grę i są przeciwne "farmie" tylko dlatego , że mimo tego , że siedzą najdłużej , to ktoś ma od nich lżej (choć z tego co słyszałem wbicie maxa w łowienie/kopaniu/zielarstwie to ciężki kawałek chleba) RE: KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... - Sylverio - 05-18-2014 Elita Zmienia Świat - taki żarcik Co do tematu, nie ważne w jaki sposób pozyskujemy exp... To i tak kurde jest monotonne klikanie, na mobach usypiając zginiesz marnie, przy "profesjach" łapiąc drzemkę wyłapiesz bana xD... Dla mnie tak jak jest teraz - jest dobrze! łowisz/kopiesz/zbierasz masz exp nie masz dropu,platynki.. bijac moby masz wszystko ( jesli dopisze Ci szczescie )... Jeśli gracz kopie/zieli/lowi prędzej czy później będzie musiał zarobić platyne bijac moby aby mieć eq ( bo przeciez nie wykopie/zlowi/zetnie).. Więc w jego zamyśle "straci czas" .. Gracz expiący na mobach albo wylootuje sam EQ albo kupi go za pozyskaną z tego tytułu platyne.. ( Ma mniej expa ale na bieżąco EQ :] ) I to równoważy moim zdaniem obie możliwości pozyskania doświadczenia.. Ci którzy nie zgadzają się z tym są poprostu "ZAZDROŚNI" ! RE: KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... - Brand - 05-18-2014 Wszystko byłoby w porządku gdyby gracz SAM nabijał punkty umiejętności klikająć. Dobrze wiecie że każdy zielarz, górnik i wędkarz leci na bocie. To nie jest w porządku bo ja chcąć wbic 1kk expa musze siedziec ponad 3 godziny na ptakach. Taki zielarz odpali sobie telenowele argentyńską w tv i po dwóch godzinach "cięzkiej pracy bota " osiąga tyle samo. Widać podoba się Wam to. Wasz wybór. Mi nic do tego. RE: KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... - ModernWar1 - 05-18-2014 (05-18-2014, 11:09)Brand napisał(a): Wszystko byłoby w porządku gdyby gracz SAM nabijał punkty umiejętności klikająć. Dobrze wiecie że każdy zielarz, górnik i wędkarz leci na bocie. To nie jest w porządku bo ja chcąć wbic 1kk expa musze siedziec ponad 3 godziny na ptakach. Jak ci nic do tego to po co się tak emocjonujesz tym ?? RE: KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... - Asdator - 05-18-2014 xdxdd RE: KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... - Sylverio - 05-18-2014 (05-18-2014, 11:42)ModernWar1 napisał(a):(05-18-2014, 11:09)Brand napisał(a): Wszystko byłoby w porządku gdyby gracz SAM nabijał punkty umiejętności klikająć. Dobrze wiecie że każdy zielarz, górnik i wędkarz leci na bocie. To nie jest w porządku bo ja chcąć wbic 1kk expa musze siedziec ponad 3 godziny na ptakach. Modern, tak jak ty to nie "emocjonuje" się nikt tutaj.. Wszyscy mamy nadzieje że wycierasz przynajmniej ręce zanim coś napiszesz.. Brand - na to nic nie poradzisz, jedyne co możesz zrobić aby takich (....) było mniej to po zobaczeniu delikwenta spam na komórkę oraz GG Gm a ten wchodzi i banuje moim zdaniem dalsza dyskusja w tym temacie nie ma sensu, przynajmniej jeśli chodzi o porównanie "OSZUSTÓW" a "NORMALNYCH" bo wiadomo, prędzej czy później ten NORMALNY ma przyjaciół oraz eq a ten OSZUST tylko lvl - a przecież to nie wszystko prawda? RE: KOPANIE ŁOWIENIE I ZIELARSTWO W OCZACH ZWYKŁEGO GRACZA.... - Juxo - 05-18-2014 (05-18-2014, 11:09)Brand napisał(a): Wszystko byłoby w porządku gdyby gracz SAM nabijał punkty umiejętności klikająć. Dobrze wiecie że każdy zielarz, górnik i wędkarz leci na bocie. To nie jest w porządku bo ja chcąć wbic 1kk expa musze siedziec ponad 3 godziny na ptakach.Tak w dwie godziny mam 1kk expa Wyżej napisałem, że mam 350-400k/h w zależności od częstotliwości klikania. Na ptakach z bonusem PP 16% wyciągasz 400k/h , więc nie wiem w czym problem. Do tego masz szanse na dropa, i stale przybywa Ci platyna A skoro uważasz, że to takie hop siup i że z tego jest po 500k/h - proszę bardzo masz pole do popisu, spróbuj szczęścia, a zobaczymy czy faktycznie tak jest.. Za przeproszeniem gówno wiesz, a pierdzielisz jakie to nie są korzyści z tego. Pozdro |