09-09-2013, 16:06
dobry zawodnik
NIECIEKAWI GRACZE
|
09-09-2013, 16:06
dobry zawodnik
09-09-2013, 18:38
Mama mu kazała ;p
09-10-2013, 08:32
Witam.
Chcialem tu zglosic gracza Activer/Nidalee ktory wczoraj otrzymal pierscien iluzji by sie przejesc a nastepnie powiedzial ze nam go nie odda ![]() Podobno okradal jeszcze innych ludzi wiec prosze o ukaranie go i oddanie pierscienia dla gildii. P.S Zawodnik ten siedzial z nami na ts, wspolpracowal wiec nie mielismy zadnych watpliwosci aby przy nim wymieniac sie pierscieniem w karczmie ale niestety pech chcial inaczej. Prosze o surowe konsekwencje dla tego zlodzieja i nie hejtowanie bo kiedys i u was w gildii moze sie cos takiego przytrafic ![]() Pozdrawiam.
09-10-2013, 08:50
Czytając tego posta stwierdzam iż to jest 150% bujda, jaką wymyślił ten oto Pan, byłem wtedy w karczmie, gdzie ów odbywała się tzw "tępa wymiana" gdzie gracze Bender, InosmaniaC oraz bodajże Ibef chcieli się ot tą iluzją uleczyć wzajemnie i rzucali sobie nią po ziemii, skończyło się na tym że któryś zamulił i nie podniósł i ActiveR ją podniósł, leżała ona na ziemi więc z tego co mi się wydaje żadnych konsekwencji nie powinno być, moim zdaniem oczywiście.
Btw. do tematu, powiedzcie mi koledzy od czego jest wprowadzony już od 2 edycji tryb "handluj z.." tak powinniście to załatwić a nie rzucać iluzją po ziemi. Pozdrawiam ![]()
09-10-2013, 09:14
w karczmie sie nie da handlowac kolego
![]() ![]()
09-10-2013, 09:20
To kradzieżą nazwane być nie może, to po prostu tylko i wyłącznie WASZA błędna wymiana
![]()
09-10-2013, 09:25
to kazdy po kolei mial wychodzic z karczmy do wsi zeby moc handlowac? ile by to zajelo? ku*** jaki Ty jestes glupi scrym to az sie czytac nie da.
![]()
09-10-2013, 09:25
to powiedz mi, jak mozna ukrasc cos w duelu zatem skoro to dla Ciebie nie jest kradziez ;]
jesli udalo by sie komus innemu to ukrasc, kogo nie znamy to nawet bym tutaj nic nie napisal bo wiedzialbym ze to byl nasz blad a ze ta faja byla od nas i okradla gildie to musi raczej zostac ukarana ![]()
09-10-2013, 10:16
Jak znacie tego złodzieja to z nim pogadajcie może wam odda a jak nie to najlepszym wyjściem było by oddanie tego pierścienia GM żeby go zniszczył. Wy będziecie mieć kare za głupotę a on żadnej korzyści
09-10-2013, 10:28
nie odda, zapowiedzial ze bedzie robil swoja gildie haha
![]() ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|