Liczba postów: 40
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
haa taa 3 cala elita misca expilem
700 wbijesz w ponad 2 miechy a 101 lvl chyba w tyle samo czasu nie wbijesz...a i powiedz mi jeszcze czemu od poczaku gry 3 osoby maja 100 plus ? jak tak latwo to chyba z polowa to powinna miec
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 8
Reputacja:
1
Zrozum taką prostą rzecz, że wbicie 165 milionów dla kogoś może być łatwiejsze od wbicia 700 zbieractwa i na odwrót .Czy to zajmie rok czy to zajmie pół roku. Ale według Ciebie wbicie 700 to nic więc można śmiało takich ograniczać .
No dlaczego mają 100 lvl tylko te 3 osoby, pewnie dlatego że ciągłe expienie normalnym ludziom się nudzi, a może dlatego że mają lepsze rzeczy do roboty niż wbijanie poziomu, a może mają inne priorytety niż wysoki lvl - nie wiem popytaj ludzi, zbierz odpowiedzi do kupy i zrób rozpiskę dlaczego jeszcze nie wbili 100 lvl . Btw nikt nie mówi że wbicie takiego poziomu to łatwizna . Wręcz przeciwnie cały czas mówię ze jest to trud taki jak i wbijanie 700 zbieractwa xdd
Liczba postów: 23
Reputacja:
0
17.Hythe 87 lotr
Jest najlepszym przykładem expa z kopania.....
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Proponuje aby admini wypowiedzieli się w tym temacie i zakończmy go,
Możemy się tu przegadywać w nieskończoność a decyzja i tak leży po stronie czerwonych.
Liczba postów: 7
Reputacja:
1
To po co robiłeś ankietę ? chyba wszystko wyjaśniła nie >?
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 16
Reputacja:
12
System wydobywania zostanie zmieniony. Mam nadzieje, że uda się opracować nowy bardziej miarodajny rozkład expa uzależniony nie tylko od ilości umiejętności, ale też poziomu gracza, a także bonusy na wzór dropa, które powinny urozmaicić tę czynność, oprócz tego parę innych zmian. Niestety nie mogę obiecać kiedy dokładnie uda się to zrealizować.