11-12-2013, 23:16
Obake jestem pod wrażeniem
Oby więcej takich ludzi się wypowiadało. Słuchajcie, ściągam ludzi do tej gry z drakensanga (może ktoś gral, bardzo dobra grafika 3D, niezłe dopracowanie, ludzie z całego świata płacą miliony euro, żeby sobie tam pograć) ale co im można zaproponować? Jedna osoba nie mogła nawet postaci utworzyć (chociaż do dziś nie mogę zrozumieć dlaczego) i tym samym się ludzie zniechęcają.
Tak w zasadzie dało by się muzykę w tle dodać jakąś? Ja się nie znam na programowaniu nie wiem czy by to nie zeżarło całej pamięci do tej gierki
Oby więcej takich ludzi się wypowiadało. Słuchajcie, ściągam ludzi do tej gry z drakensanga (może ktoś gral, bardzo dobra grafika 3D, niezłe dopracowanie, ludzie z całego świata płacą miliony euro, żeby sobie tam pograć) ale co im można zaproponować? Jedna osoba nie mogła nawet postaci utworzyć (chociaż do dziś nie mogę zrozumieć dlaczego) i tym samym się ludzie zniechęcają.Tak w zasadzie dało by się muzykę w tle dodać jakąś? Ja się nie znam na programowaniu nie wiem czy by to nie zeżarło całej pamięci do tej gierki