12-28-2013, 00:00
(12-27-2013, 23:39)Vissen napisał(a): Zachowaj to dla siebie... czat wymazany bo pisales czy mozesz mnie walnac to tez chcialem Cie uderzyc a to, ze nie miales wlaczonej zaslony to tylko Twoja wina bo zszedles na hita Smieszne ze pofatygowales sie z taka rzecza do tematu "Nieciekawi gracze"
Serio nie wiem jak można tak kłamać, jesteś żenujący, zero honoru tylko kłamiesz jak pipka. Czat wymazany bo pisałem z innym graczem o statach, więc to chyba normalne że wymazałem. Prawda jest taka że wysłałem ci wiadomość o tym czy mogę cie uderzyć w momencie jak już mnie zabiłeś więc nie było mowy byś to odczytał nim zadałeś mi cios, z pewnością można sprawdzić dokładny czas gdy mnie zabiłeś i będzie się on dokładnie zgadzał z czasem wysłania ostatniej wiadomości. Tak czy siak tam było jasne pytanie czy JA mogę uderzyć ciebie, nie było nic odwrotnie. Zabiłeś mnie, dostałeś exp a ja go straciłem i jeszcze się cieszyłeś. I nie pitol tu o żadnym przypadku, bo dobrze wiemy jak było. Wyszedłem se strzałki gdzie stało z 3 graczy, bo było blisko autowyloga i dostałem hita od razu. Sprytne bo nikt tego nie widział, równie dobrze można sądzić że poszedłem na strzałke.
Jakim cudem on jest modem ciekawe.