07-06-2014, 17:30
Pywbelos słuszna uwaga usunąć exp za questy, a zostawić jakieś nagrody, w I edycji także exp był mniejszy niż w II i III(było mniej bonusów doświadczenia, nie było doświadczenia za questy). Miscu, wiem ile trzeba poświęcić czasu, sam w poprzednich edycjach straciłem spory dorobek, ale powtarzam najlepsze czasy tej edycji minęły. Pamiętasz walki na 30 lvlach jakie toczyliśmy? Ile osób było wtedy na flagach? Jaka była walka o spoty.. 25 osób online non stop. Tak jak mówię Miscu masz rację było parę nie trafionych pomysłów w tym ten ze zbieractwem. Dlatego moja propozycja była taka, aby rozpocząć nową przygodę, gdzie wszystko będzie w 100% uporządkowane. Zanim napisałem posta, byłem przekonany, że przyjdzie mi się zmierzyć z falą krytyki w moją stronę, ale na co Wam teraz 100+ lvle kiedy online są po 2-3 osoby? Z kim chcesz rywalizować na flagach skoro od paru miesięcy nie macie żadnego oporu? Oczywiście to jest tylko propozycja, jeżeli się nie zgodzicie, przyjmę to z pokorą. Nie będę Was zmuszał do utraty tego co zdobyliście. Ale obawiam się, że jeżeli zostawimy duela w takim stanie(2-3 osoby online) to za 6-12 miesięcy nawet reset nie pomoże.