07-07-2014, 12:14
Dzieki vego, ze znalazles czas na odpowiedz. No tak masz racje w jakims stopniu zapewne znajda sie osoby ktore tak postapia. Ale napewno rozgrywka stalaby sie bardziej zbalansowana, na kazdym poziomie znalazlby sie ktos z kim mozna walczyc. A teraz kto ma wrocic do gry, jezeli w grze sa 3 osoby i musialby grac tydzien, zeby odbyc jedna walke.
Czy w ktoryms momencie napisalem, ze jestem niezadowolny z III edycji? Nie, jestem zadowolony z tego co sie dzialo podczas tej edycji. Przezylem naprawde fajne chwile na flagach, expowiskach, uz za co dziekuje. Tak jak wczesniej napisalem to tylko propozycja, chce zachecic graczy do ponownej zabawy, bo nie sadze, aby w tej edycji cos odrzylo.
Czy w ktoryms momencie napisalem, ze jestem niezadowolny z III edycji? Nie, jestem zadowolony z tego co sie dzialo podczas tej edycji. Przezylem naprawde fajne chwile na flagach, expowiskach, uz za co dziekuje. Tak jak wczesniej napisalem to tylko propozycja, chce zachecic graczy do ponownej zabawy, bo nie sadze, aby w tej edycji cos odrzylo.