03-25-2017, 14:11
(03-25-2017, 13:17)Dark Vego napisał(a): Wam to sie chyba w glowach pierdoli zdrowo nikt nie broni robic unikowca, knecht ma fecht ktory daje tyle ataku ze az smiech i nie ma problemu z trafieniem zadnego unikowca, macie specki atak, ale po chuj dawac spec atak jak mozna sile lub hp..
Usunmy w pizdu atak i celnosc bo po chuj skoro unik jest zjebany.
Specka unik to jedyna fajna opcja w tej grze, bo kazda inna spec = postac taka sama jak inne, no kurwa eldorado
Proponuje masc na bol dupy i troche ataku dac a unik nie bedzie zadnym problemem
Kiedys dobra zaslona na 50 poziomie jeszcze na yeti siedziala. Trzeba bylo zbierac akcje zeby ja w ogole odpalic. Nie interesuje mnie to ze trzeba w ciul siana na najlepsze eq, nie ma prawa byc tak ze na 65 poziomie zaden mob Cie nie trafi to brak sensu gry. Dodatkowo 80% zaslon to boty teraz sie za to trzeba zabrac. Jeden juz wylecial na 360d ktory twierdzil ze super graczem jest bo w 20 dni 87 lvl wbil. Tak nie moze byc i zamiast sie spinac znalezc jakies sensowne wyjscie z tej sytuacji, bo na kazda edycje byly z 2-3zaslony bo nikomu sie nie chcialo tak wolno expic a teraz niedosyc ze najlepsza do expa jest to jeszcze nie chamuje rozwoju sily itp. Ani nie trzeba tracic akcji zeby ja odpalic.