01-23-2018, 13:42
przeczytalem post macka i zmiana regenki na rzecz szarzy jest swietne, ale osobiscie badzmy realistami i taka szarza powinna sie odnawiac tyle co bieg a nie 300 sekund. Maciek, ja wiem ze twoja postac to full sila i hp ale moja to full sila i obrona i zrozum ze odbicie bedzie bardziej rzutowalo na korzysc takiej postaci w skali % od pancerza. Wziales na przyklad wszystkie najlepsze itemki teraz ale skad wiesz jakie obrazenia maja itemy ktore maja wejsc? mam teraz takie staty jak podales ty i mam 3000 sily na pvp i 215hp i nie mam zamiaru rozwijac sily bo chce isc w obrone tak aby tacy ludzie jak Ty mnie nie ranili, cos kosztem czegos tak? moge miec 5.2k sily jak napisales ale musialbym rozwijac wiecej sily a tego nie planuje, wole mniej sily a wiecej defa. Przy przeliczniku % od sumy pancerza z obrony moglbys uzyskac odpowiednie wartosci co do gry PvE jak i PvP. Moby maja 4k sily to czemu knech na 150 lvl ma tyle nie miec jesli jego glownym skillem byloby odbicie a drugim silny cios? co z tego ze mialby wtedy moze z 1500 sily na Pvp ale potwory moglby tankowac. Ja pod takim kontem to obrazuje i wy tez powinniscie zaczac a zeby tyle obrony co napisales w przykladzie swojego tanka uzyskac to mialbym tyle na 150 nie rozwijajac ani razu obrony..
chlopak ile ta edycja trwa? chlopak a maciek jak prawie 3konta wbil do 150 to nie wiem jest lepszy ode mnie czy gorszy? ciekawi mnie twoj tok rozumowania naprawde, przypadek niespotykalny, pospolitus klauniadus
(01-23-2018, 13:37)Qilax napisał(a): Ty jak chcesz sobie popisac o fajnych loszkach to foraforma pomyliles ;-) Chłopak to nie ja już wbijam 3 postać na 110+ Coś Ty chlopak się w glowE uderzyl?
chlopak ile ta edycja trwa? chlopak a maciek jak prawie 3konta wbil do 150 to nie wiem jest lepszy ode mnie czy gorszy? ciekawi mnie twoj tok rozumowania naprawde, przypadek niespotykalny, pospolitus klauniadus