01-23-2018, 18:25
(01-23-2018, 17:50)Vissen napisał(a): ja nie mowie ze mi maja tyle dac tylko mowie ze dzieki temu bedize mozna tyle uzyskac a to roznica. Odbicie nie moze dawac tyle samo co poziom, moze z im wyzszym lvlem odbicia inaczej bedzzie knechtowi naliczany pancerz od statystyki obrony + te odbicia strzaly lowcy ale z wieksza szansa i koniecznoscia zalozenia tarczy aby moc odbic strzale
Mi się wydaję że to czarna magia dla Seyina zeby odbijac ten cios od lowcy ;/ no ale jezeli sie tego podejmie to spoko by to wygladalo. Nadaj jestem zdania ze itemy za sp powinny dawać defa kazdy na tym zyska ale ewidentnie knecht najwiecej i przy tym pozostanmy zeby jeszcze bardziej tego balansu nie zaburzyc ew. zrobic nie 15/20 na lvl obicia jak jest tylko 25/30 przy pvp i pvm. Było by git mi az tyle defa by nie doszlo poniewaz mam duzy lvl silnego ciosu ale skoro Ty bazujesz na um. odbicie dojdzie Ci naprawde sporo defa i te lotry beda Cie smyrac zawsze lepiej wiedziec ze ktos Cie bije na cieniu i dac info dla ekipy bo to wkoncu gra zespolowa
(01-23-2018, 18:25)Haavek napisał(a):(01-23-2018, 17:50)Vissen napisał(a): ja nie mowie ze mi maja tyle dac tylko mowie ze dzieki temu bedize mozna tyle uzyskac a to roznica. Odbicie nie moze dawac tyle samo co poziom, moze z im wyzszym lvlem odbicia inaczej bedzzie knechtowi naliczany pancerz od statystyki obrony + te odbicia strzaly lowcy ale z wieksza szansa i koniecznoscia zalozenia tarczy aby moc odbic strzale
Mi się wydaję że to czarna magia dla Seyina zeby odbijac ten cios od lowcy ;/ no ale jezeli sie tego podejmie to spoko by to wygladalo. Nadaj jestem zdania ze itemy za sp powinny dawać defa kazdy na tym zyska ale ewidentnie knecht najwiecej i przy tym pozostanmy zeby jeszcze bardziej tego balansu nie zaburzyc ew. zrobic nie 15/20 na lvl obicia jak jest tylko 25/30 przy pvp i pvm. Było by git mi az tyle defa by nie doszlo poniewaz mam duzy lvl silnego ciosu ale skoro Ty bazujesz na um. odbicie dojdzie Ci naprawde sporo defa i te lotry beda Cie smyrac zawsze lepiej wiedziec ze ktos Cie bije na cieniu i dac info dla ekipy bo to wkoncu gra zespolowa
Ps. A co do tarcz to rzeczywiscie powinny odgrywac wieksza role tym bardziej ze unik nie jest brany teraz pod uwage. Kazda tarcza poczawszczy od najslabszej powinna dawac obrone a te najlepsze tarcze bywinny byc naprawde op poniewaz knecht uzywa ich jedynie do przeleczania sie a bardzmy szczerzy powinny spelniac inna role