Liczba postów: 100
Liczba wątków: 11
Reputacja:
1
Logiczne Highlanderze, że przy takim ogranczeniu małe lvle nagle dojdą do gildii. Bo przecież będą mieć pewność, że nie "pójdą na strzała" od większych lvli.
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
zróbcie ankiete wśród grających gracy do 50 lvl
Liczba postów: 46
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Twierdze ze jesli znajdziesz chętnych to rób ta drugą flage i godzinie 12 dla dzieci z przedszkola, będziesz sobie ją sam zdobywał, będziesz najlepszy, Powodzonka.
Liczba postów: 261
Liczba wątków: 5
Reputacja:
-2
Highlander fajnie że sobie lubisz dużo pograć specjalnie dla ciebie znieśli ograniczenie lv bo pewnie najwiecej płakałeś, ale to nie oznacza że tylko ty chcesz czerpać radość z gry. Też chce kogoś zabić czy coś nie jestem jakiś wyjebisty w pojedynkach ale od czasu do czasu uda mi się kogoś zabić a jak sam widziałeś mam na ciebie 1 ranę więc trudno mi cię zabić o knechcie na podobnym lv nie wpominając.
Już jest ciężko na fladze was pokonać akurat wasza gildia to są te osoby co najwiecej grają w duela domyslam sie że przez to macie taką nazwę gildii.
Narazie jeszcze są jakieś walki o flagi ale jeśli dalej będziecie wbijać szybko lv a my w normalnym tempie to na każde wasze 5 lv my 1 i w pewnym momencie odpuscimy sobie flagi
Ktoś tu napisał coś o 2 gildiach. Myślę że 2 gildia które co dzień walczą o flagę było by ciekawym pomysłem tylko trzeba by pomyśleć jak by było z dołączaniem do nich.