Liczba postów: 261
Liczba wątków: 5
Reputacja:
-2
Wg mnie jak to ma być wprowadzone to sklep powinien być zresetowany a eq które już ktoś posiada powinno nie zaliczać sę do tych setów bo teraz kto chce może wykupić eq i sobie już skompletuje co mu się podoba pozatym mówicie że cenny mają być wyższe wiec ktoś kupi teraz a potem sprzeda i będzie zarobek
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Aj, crafter... W tych setach chodzi o to, żeby zróżnicować itemy, a nie żeby każdy latał z Vikingiem, złotą, krzyżakiem itp itd... Chodzi tu o to, żeby te stare, nieużywane itemy zyskaly na wartości! W ten sposób buildy będą bardziej zróżnicowane, a nie wszystkie takie same.
Po to są zrobione te sety, żeby dać szansę pechowcom i biedniejszym graczom na lepszą grę, a nie żeby czekali na cud aż wydropi im dobra broń...
Reputacja:
1
Tu crafter chodzi nie o to, żeby osłabić najlepsze itemy, ale żeby wzmocnić te słabe i nieużywane. Nikt nie chce uciąć Vikingowi tego BF'a. Chcemy tym pomysłem wyrównać przepaść między itemami.
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
ALE LUDZIE JA NIE MOWIE O TYCH SLABYCH DO JASNEJ CHOLERY!! MOWIE O SIEKACZU , O TOPORZE ZAGLADY! ONE MAJA W SECIE FAJNE BONUSY A NIE GOWNIANE TAK JAK VIKING ! A co do smoka to akurat ma swietne bonusy nie sadze zeby jakis lotr ktory by posiadal ten set bylby niezadowolony...
Reputacja:
1
Daję się na spokój, nie będę się powtarzać.
PS. porównaj sobie ŁĄCZNE bonusy z setów (czyli z itemów+z setu) i zobacz, co lepsze...
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
dobra i tak za duzo juz pisalem dlatego skonczmy temat vikinga na forum. Jak ktos ma mi jeszcze cos do powiedzenia to zapraszam na pw