Liczba postów: 261
Liczba wątków: 5
Reputacja:
-2
Lepiej by było jak by można było kliknąć w ikonkę "czatu" podczas gry i wtedy pojawi się nowe okno i właśnie tam mógłby być czat handlowy albo taki ogólny ;p
Liczba postów: 44
Liczba wątków: 4
Reputacja:
3
wg. mnie pomysl do bani ile czasu zajmuje otwarcie nowej strony i wejscie na forum zeby sprawdzic kto co ma na sell
No to jazda.
poznacie chłopaka którego żywiołem rajza
tempem jego zabawy to prędkość maksymalna,
kiedy narzuca już nie zwalnia,
powoli sam ledwo co to ogarnia
ale nie będzie przejmował się jakimiś głupotami
cały ten świat ma przecież pod nogami
cały ten świat on trzyma w jednej ręce
szkoda tylko że to...
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Właściwie zgodzę się, że taki czat nie jest jakoś bardzo potrzebny - wejście na forum to jedno kliknięcie, wejście w targowisko to drugie. Nie trzeba nawet mieć nawet tutaj konta. Myślę, że każdy gracz z czystej ciekawości zajrzy na forum, gdy będzie w potrzebie, bo w sumie wszystkie drogi do forum prowadzą. Można gdzieś wrzucić ew. odnośnik do targowiska i wszyscy będą szczęśliwi. W Duelu raczej nie ma na tyle miejsca, by między normalnymi wypowiedziami i privem wyświetlał się jeszcze czat handlowy, który byłby, jak mniemam, globalny. Znaczy, wiadomości wygryzałyby się nawzajem.
Z drugiej strony nie jestem wielkim przeciwnikiem koncepcji, byle później czat nie wyglądał jak jedno wielkie "kupię, kupię, sprzedam, kupię", bo wspomniany w regulaminie klimat gry trochę by jednak podupadł.
Góra:
Możesz otworzyć forum w nowym oknie i zmniejszyć tak, byś widział ekran gry. Na "nowi nie wiedzą" też podałam odpowiedź - odnośnik. :D
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja z tym odnośnikiem tak tylko rzuciłam propozycję, która moim zdaniem sprawdziłaby się lepiej niż dodatkowy czat. :D
A tradycje tradycjami, nie ma co ich solić ani pieprzyć, ale skoro jest shoutbox na forum, na luzie może przecież służyć za czat globalny.