02-10-2014, 20:58
tarcze bez tła na dziś przerwa
post niżej jeszcze jedna- poprawiona tarcza
post niżej jeszcze jedna- poprawiona tarcza
Muszę tutaj wstawić załączniki...
|
02-10-2014, 21:08
Spoko, chociaż w okrągłej stalowej wyciąłeś niezłe dziury i zrobiła się krzyżowa czy jakoś tak
"A oni wciąż nas mają za nic - choć podobno nowy czas,
tkwią rozparci za biurkami dzieląc czas na ich i nasz... A oni zawsze tacy sami i nieważne, skąd dziś są: okopani przepisami grają tak jak chcą..."
02-10-2014, 21:16
na ziemi i tak nie bedzie widac tych niedoskonalosci przynajmniej tak mi sie wydaje
02-10-2014, 21:23
Łatwo sprawdzić: wcisnąłem 'ctrl' i 'odjechałem' rolka myszy do skali mniej więcej tego, co leży na mapkach. I nadal widać
tkwią rozparci za biurkami dzieląc czas na ich i nasz... A oni zawsze tacy sami i nieważne, skąd dziś są: okopani przepisami grają tak jak chcą..."
02-10-2014, 21:44
hehe ta okrągła stalowa rzeczywiście mi się zrobiła jakaś krzyżowa xd za chwilkę ją poprawię
Bezimienny- o jakich niedoskonałościach mówisz przy innych tarczach? W skali takiej jakiej przedmioty leżą na ziemi nic nie widać, chyba, że z lupom tutaj tarczę muszę wstawić- tam się nie da
02-10-2014, 22:11
Ja mówiłem wyłącznie o okrągłej stalowej tarczy To crafter mówił o niedoskonałościach, ale też chyba miał na myśli tylko tę tarczę
A nowa wersja zdecydowanie lepsza BTW Tarcza pająka już ma świetną ikonkę (to póki co chyba jedyna tarcza ze swoją indywidualną ikonką), którą proponowałbym zostawić - albo użyć do jakiejś nowej tarczy
02-10-2014, 22:15
to może grafiki z leżącej na ziemi tarczy pająka użyć do tarczy pająka w ekwipunku ?
02-10-2014, 22:25
O, tu masz ten avek z pająka na ziemi:
02-10-2014, 22:29
zawsze mega mi sie podobal ten wyglad http://duelmmo.pl/graf/przedmioty/tarcza_pajaka.png
wyprzedziles mnie bezimienny xD
02-10-2014, 22:37
Szybka przeróbka i proszę, w 'pełnej' krasie
Żeby nie było - nie jestem grafikiem, więc i efekt nieszczególny
tkwią rozparci za biurkami dzieląc czas na ich i nasz... A oni zawsze tacy sami i nieważne, skąd dziś są: okopani przepisami grają tak jak chcą..." |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|