07-08-2014, 09:29
Jak już tak chcecie to zróbcie ten reset. Proponuje jednak wykonać kopie zapasową tej edycji tak w wypadku gdyby kolejna edycja zakonczyla sie na 30lvl..
Reaktywacja edycji PvP
|
07-08-2014, 09:29
Jak już tak chcecie to zróbcie ten reset. Proponuje jednak wykonać kopie zapasową tej edycji tak w wypadku gdyby kolejna edycja zakonczyla sie na 30lvl..
07-08-2014, 11:19
System dropu powinien zostać przeorganizowany i nie zależeć tylko od szczęścia a od czasu jaki poświecasz grze.
Nie to że ktoś ma farta i zabije jednego potworka i mu wypadnie a ktoś siedzi 2tyg i nic mu nie wypada.
07-08-2014, 12:01
Dobry pomysł Crispo ^^ Chętnie bym zagrał od nowa
07-08-2014, 12:56
Tak jak wcześniej pisałem podstawa nowej edycji to usunięcie expa za Questy. Można też wprowadzić blokady levelowe na danej mapie z mobami lecz byłoby to uciążliwe ze względu jeżeli chciałbyś kogoś ubić z wrogiej gildii miejąc od niego nawet o ten 1 lv mniej i nie mieć możliwości na wejście na daną mapę, trzeba trochę pogłówkować i coś się wymyśli
Pain
07-08-2014, 17:11
Jesli juz ma ruszyc ta nowa edycja proponuje :
*questy... dodac jakies npc ktorym trzeba cos zaniesc, od nich wziac zadanie, cos wydropic. Niech na 25 lvl bedzie dana bron ulepszona o jakas wybrana statystyke... zeby kazdy item stal sie potrzebny, np. Uzbieraj 15 strzal(3 zatrute,5 bojowych,7 mysliwskich) i 10 beltow(6 lekkich,4 bojowe) i zanies Mistrzowi lowcow, *pogrupowac itemy w sklepie na kilka npc w zaleznosci od profesji, *w jagr zrobic profesjonalna Arene w ktorej odbywac sie beda eventy z biciem mobow czy trunieje pvp, *zrobic limit strzal dla lowcy, kuznie w ktorej za platyne badz jakis krysztal(dodac do moba ktory leci w czestotliwosci raz na 200 ubitych mobow) bedziemy odnawiac bronie ktore niszcza sie podczas walki, *Flagi o ktore walka bedzie praktycznie obowiazkowa, *Gildie ktore beda mialy widoczne sojusze i np limity czlonkow aby zapobiegac masowkom, *zmiana statystyk potworow na bardziej przyjazne dla malych lvli, *dodac moba ktory respil sie bedzie na mapie gdzie wpisujac dana komende zezwalac bedziemy na ewentualne pvp, i drop bedzie z niego calkiem konkretny jednak poswiecic tam bedzie trzeba sporo czasu, *Sety *Statystyki broni dla zasnonowcow odpowiednio zmienic, *Siedziby, i wszystkie nowinki ktore mialy byc wprowadzone w najblizszym czasie! *BONUSY ZA REKLAME GRY NA ROZNYCH STRONKACH INTERNETOWYCH, *SERVER KTORY WYTRZYMA CHOCIAZ TE 50 GRACZY ONLINE bo terazniejszy server tnie przy 30 *DUZE BONUSY NA PVP JAK I PVE Z HONORU. *Cien ktory dzialal bedzie jak peleryna niewidka, co w miare wyrowna mega przewage lotra na cieniu nad kazda inna profesja. Wiem ze w niektorych podpunktach zalatuje troche margonem czy innym mmorpg, jednak mysle ze to moze wlasnie przyciagnac ludzi Jesli ruszy Edycja 4 to proponuje mniej wiecej rowny rok po starcie Edycji 3 Fanpage duela na fb powinien zachecac ludzi do gry. Mam nadzieje ze chociaz 1 z tych pomyslow zostanie uzyty jak nie w nastepnej to jeszcze w tej edycji ! Zaskoczcie nas czyms co sprawi, ze wroca nam checi do gry! ________________________ Sory za bledy ale pisalem to na predkosci
07-20-2014, 13:50
Ja bym sobie coś pograł, tylko że jak wchodzę na grę a tam są średnio 2 osoby już od jakiegoś czasu to mi się nie chce ekspić bo to po prostu jest bezsensu. W nową edycje znowu zagrałoby trochę osób więc jestem za. Ale zróbmy tak żeby te lvle się naprawdę ciężko wbijało bo najlepsze walki to wg mnie były na 20/40 lvlu.
07-20-2014, 14:22
Ten temat ucichł, więc myślę, że nie przejdzie Chyba duela trzeba będzie zostawić w takim stanie jakim jest. Miał być dzień do 50lvla, ale mało jest nowych postaci, więc podejrzewam, że niestety i w ten dzień będzie chodziło po 5-6 osób. Sam bym poexpił, powalczył, ale na fladze w ciągu 2h nikogo nie było, expić nie ma po co bo 1 osoba online, więc to strata czasu. Niestety nie wróżę świetlanej przyszłości tej grze
07-23-2014, 12:59
Już ta edycja miała być w założeniu pvp, bo nie chcieliśmy popełnić błędów 2 edycji, których teraz widać skutki. (http://duelmmo.wordpress.com/2013/08/18/duelmmo-blog/). Pamiętam jak większość krytykowała ten maksymalny poziom, że jest dużo do lvl i chciała powrócić do normalnego expienia. Nawet były pomysł, żeby zmniejszyć staty mobów w Jagr. Niepotrzebnie wtedy stwierdziliśmy, że trzeba słuchać graczy.
Reset w środku wakacji to najgorsze co możemy zrobić. Dużo osób gdzieś wyjeżdża nie ma czasu na grę, nawet nie wchodzi na stronę duela. Nie znamy ich zdania na ten temat, a pewnie część nie chce tracić postaci. Zresztą dużo osób nie expi, bo ciągle ktoś pisze o resecie. Więc tak naprawdę trudno jest teraz stwierdzić ile osób jest skłonnych grać. Oczywiście po resecie grałoby więcej, tylko przez jak długo. Mamy kilka pomysłów na "ruszenie" tej edycji, a reset to nie rozwiązanie, tylko raczej droga na skróty.
07-23-2014, 17:19
no to najprościej, zrobić maksymalny lvl 100, zniżyć tych co mają po 100+ do równego 100 lvla i wtedy zacznie grać więcej osób
07-23-2014, 18:36
Bylbym za gdyby admini wprowadzili np jakiegos moba typu wampir tylko dla tych ktorzy osiagneli 100 lvl ;D
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|