Liczba postów: 228
Liczba wątków: 51
Reputacja:
8
Mam id przedmiotów a dostałeś ostrzeżenie ;-)
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
ID przedmiotu miałeś także z iluzja, więc co Ty tutaj pieprzysz? Weź sie oszacuj. Od tego jest handel a nie przekladanie przez ziemie, tyle na temat. Odbanujcie Franco, dziekuje.
Liczba postów: 221
Liczba wątków: 27
Reputacja:
5
Hmmm z tego co wiem z Pierscieniem Iluzji Stedora byla taka sama sytuacja, tez zostal wyrzucony na ziemie i ktos podlecial i go wzial, w grze jest opcja handlu z inna postacia, tak jak to napisal Kevin w swoim poradniku " bezpieczny handel ". Ludzie od tego jest opcja handlu zeby przez niego przekladac ekwipunek a nie wyrzucac go na ziemie !
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Mało mnie obchodziło to co tam pisali bo stanąłem na tym pierwszy i napewno ten "avatar strażnika" miał czas aby wejść na przedmioty. Nawet jeśli to ostatnio mielismy taką samą sytuacje i nikt nie został ukarany więc nie rozumiem was teraz.
Reputacja:
0
A Seyin jaki cwany bo to jego kolega to odrazu pomaga, jak my prosiliśmy o pomoc żeby odzyskać iluzje to gówno otrzymaliśmy od niego a nie pomoc.
Liczba postów: 228
Liczba wątków: 51
Reputacja:
8
Podałeś złe id iluzji, poza tym kultury trochę
Reputacja:
0
Weź prosze Cie nie da się rozmawiając z toba zachować kulture. Poprostu jesteś nieudacznikiem, tym bardziej, że masz od tego logi zeby sprawdzic kiedy dany przedmiot zostal wyrzucony i przez kogo i przez kogo zostal on podniesiony, a sprawdze kradziezy Stedora iluzji podalismy Ci. I danny pierscien jest dalej na postaci ActiveR.