01-19-2018, 00:32
Jak mowilem napisze temat dotyczacy obrony i odbicia. Jako ze gram postacia robiona tylko pod obrone to widze jaka bezuzyteczna ona jest wraz z odbiciem ktory sie ma nijak do tej statystyki (silny cios jest skalowany od sily wiec czemu obrona mialaby nie byc?) O to jest pytanie ! Wedlug mnie trzeba przeanalizowac ile powinna dodawac statystyka obrony a odbicie powinno redukowac obrazen lowcy o pewien %. Skoro knecht to rycerz to powinien miec zredukowane obrazenia od strzaly dzieki umiejetnosci ODBICIE natomiast Lowca powinien te obrazenia wzmacniac za pomoca rozwijajacego PRZEBICIA. Jeden jak i drugi skill znajdzie swoje dodatkowe zastosowanie w PvP i PvE bo moby na nowych mapach maja duzo pancerza jak i Sily ciosu co da sie odczuc gdy ma sie potwora na wiecej akcji niz 3 akcje. Wedlug mnie odbicie powinno skalowac sie podobnie do silnego ciosu, im wiecej obrony masz tym wiecej bedzie dodawala Ci w przyszlosci na wyzszym poziomie odbicia badz wprowadzenie przelicznika sumujacego punkty pancerza zebrane z obrony x 10/15% na poziom umiejetnosci. Nie zycze sobie komentarzy ze przeciez mnie nikt nie rani i ze chce sobie ulepszyc postac bo nie o to to w tym wszystkim chodzi.. Poprostu chce dodac szlak ktory mozna fajnie zbudowac grajac knechtem rozwijajac wiecej statystyk niz hp i sile a lotr na cieniu i biegu i tak Ci zbije wszystko do zera. Pozatym zdobylem wszystkie itemy pod obrone, nie mozna wiecej wyciagnac a bez nich nie wbilbym tego poziomu ktorego mam bo 40 sily doszlo mi wlasnie z przedmiotow i zastanawiam sie, dlaczego nie dostalem tyle samo obrony skoro przedmiot za sp to przedmiot unikatowy dodajacy wszystkie statystyki z wyjatkiem jednej...
czytac i pisac jakie macie pomysly na edycje umiejetnosci odbicie, chetnie poslucham
a ludzie ktorzy dalej beda hejtowac bo mnie nie rania niech wroca do gry i podropia to zaczna mnie ranic
czytac i pisac jakie macie pomysly na edycje umiejetnosci odbicie, chetnie poslucham
a ludzie ktorzy dalej beda hejtowac bo mnie nie rania niech wroca do gry i podropia to zaczna mnie ranic