Zaslona - Wersja do druku +- Duel Online - Forum (https://www.duelonline.pl/forum) +-- Dział: O grze (https://www.duelonline.pl/forum/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zmiany w grze/Pomysły na rozwój gry (https://www.duelonline.pl/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Zaslona (/showthread.php?tid=515) Strony:
1
2
|
Zaslona - Buff - 03-25-2017 Wiem, że będzie gownoburza dlatego prosze o wypowiedzi oaoby bezstronne tj. administracje glownie. Otoz wszyscy wiemy o co chodzi z zaslonami full eq wrzuci ktos na nowa postac daje specke unik i na 35 lvlu expi sobie w grocie, tak nie moze byc , nastepnie zaslony sobie na jotunie stoja bez ruchu to samo tyczy sie pvp. Proponuje trzy rozwiazania: 1. Calkowite usuniecie specki unik, niech gra wroci do normalnosci 2. WYRAZNE zmniejszenie pnk za specke bo te liczby sa przerazajace 3. Ograniczenie specki ,,unik'' do dzialania tylko w PVP Pozdrawiam. RE: Zaslona - Shaco - 03-25-2017 A ty buff nie miales konczyc gry ? To co nagle cie tak duel interesuje ? Ja polecam pogodzic sie z myśla ze jest sie słabym RE: Zaslona - crafter - 03-25-2017 jesli chociaz jeden z tych punktow wejdzie w zycie to bede zadowolony osobiscie popieram punkt 2 niech se zaslonowcy beda ale nie z taka przewaga nad innymi RE: Zaslona - Pywbelos - 03-25-2017 Ale ty pierdolisz Shaco to mi cie szkoda naprawdę masz coś z głową RE: Zaslona - jodla332 - 03-25-2017 Popieram cos trzeba z tym zrobic RE: Zaslona - Dark Vego - 03-25-2017 Wam to sie chyba w glowach pierdoli zdrowo nikt nie broni robic unikowca, knecht ma fecht ktory daje tyle ataku ze az smiech i nie ma problemu z trafieniem zadnego unikowca, macie specki atak, ale po chuj dawac spec atak jak mozna sile lub hp.. Usunmy w pizdu atak i celnosc bo po chuj skoro unik jest zjebany. Specka unik to jedyna fajna opcja w tej grze, bo kazda inna spec = postac taka sama jak inne, no kurwa eldorado Proponuje masc na bol dupy i troche ataku dac a unik nie bedzie zadnym problemem RE: Zaslona - Buff - 03-25-2017 (03-25-2017, 13:17)Dark Vego napisał(a): Wam to sie chyba w glowach pierdoli zdrowo nikt nie broni robic unikowca, knecht ma fecht ktory daje tyle ataku ze az smiech i nie ma problemu z trafieniem zadnego unikowca, macie specki atak, ale po chuj dawac spec atak jak mozna sile lub hp.. Kiedys dobra zaslona na 50 poziomie jeszcze na yeti siedziala. Trzeba bylo zbierac akcje zeby ja w ogole odpalic. Nie interesuje mnie to ze trzeba w ciul siana na najlepsze eq, nie ma prawa byc tak ze na 65 poziomie zaden mob Cie nie trafi to brak sensu gry. Dodatkowo 80% zaslon to boty teraz sie za to trzeba zabrac. Jeden juz wylecial na 360d ktory twierdzil ze super graczem jest bo w 20 dni 87 lvl wbil. Tak nie moze byc i zamiast sie spinac znalezc jakies sensowne wyjscie z tej sytuacji, bo na kazda edycje byly z 2-3zaslony bo nikomu sie nie chcialo tak wolno expic a teraz niedosyc ze najlepsza do expa jest to jeszcze nie chamuje rozwoju sily itp. Ani nie trzeba tracic akcji zeby ja odpalic. RE: Zaslona - Bigmoney - 03-25-2017 Popieram wszystkich ktorzy sie wypowiedzieli w tym temacie, jestem na tak i na nie jednoczesnie... Tak na powaznie moim zdaniem specka unik powinna zostac tak jak jest czyli 7uniku co 5 lvli, oczywiscie mam problem z trafieniem ale odpalam czarna krew i zdejmuje np. Krana a reszta leci na taka Furiatke, to sie nazywa taktyka czy tam praca w zespole, od tego sa rozne profesje zeby bylo ciekawie na flagach, bede tutaj bronil zaslonke choc jej nie lubie Natomiast jesli chodzi o bossa, zaslonka stoi tam i jej nie trafia, stojac na jednym polu wyciaga sie tam ponad milion expa na godzine, serio? Boss ktory nie trafia? To co z niego za boss Jakas pizda nie boss... Z mojej strony to wszystko RE: Zaslona - Heeron - 03-25-2017 Zasłona powinna zostać taka jak jest. Jak ktoś nie może trafić to niech wypije mixa na atak/celność- po to one są lub dodaje co lvl w atak/celność. Ciężko się expi zasłonowcem i zdobywa eq pod unik. A jak ktoś się wyexpi zasłonowcem i eq ma dobre to już inni płaczą... tak jak w tamtej edycji. Jedyna rzecz, która mogłaby być zmieniona to to, by nie można było przerzucać każdego rodzaju eq na niższe lvl. Czyli zrobić coś w tym stylu, by każdy item po założeniu wiązał się z właścicielem i można by było go sprzedać tylko u handlarza + ewentualnie opcja premium rozwiązać go za PP. RE: Zaslona - Seyin - 03-25-2017 Cześć, Specjalizacja "unik" niezmiennie będzie dawała 7 uniku co 5 poziomów i będzie działać w PvP w sposób niezmieniony. Zostaną jednak wprowadzone zmiany dot. PvE, a mianowicie: + zostanie wprowadzona minimalna szansa na trafienie przez potwora (30%) + w przypadku bossów szansa minimalna będzie wynosiła 80% + zostanie zmodyfikowany atak niektórych silniejszych potworów. Pozdrawiam, Seyin |