Obrona i Odbicie - Wersja do druku +- Duel Online - Forum (https://www.duelonline.pl/forum) +-- Dział: O grze (https://www.duelonline.pl/forum/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zmiany w grze/Pomysły na rozwój gry (https://www.duelonline.pl/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Obrona i Odbicie (/showthread.php?tid=656) |
RE: Obrona i Odbicie - Vissen - 01-23-2018 (01-23-2018, 11:29)Qilax napisał(a): Jak nie wchodzą w grę aspekty logiczne tam pojawiają się takie wypowiedzi jak ta twoja... Vissen niech teraz daje wszystko w sile i tez będzie kozak... Więc następnym razem zanim napiszesz jakiś belkot to zastanów się nad nim i podaj przyklady... Nie bazuj na płaczu i tym że tak Vissen napisał... no czytajac jak ty wyciagasz 700 ataku z fechtem to ta wypowiedz jest dla mnie najbardziej logiczna, tymbardziej ze palladyna jak nie bylo tak nie ma to potwierdza twoja wiedze o grze i zdrowym i zbilansowanym podejsciu do rozwoju gry. Odwracasz kota ogonem, twoje wypowiedzi nie wnosza nic czym moglbys uargumentowac krytyke i przestan juz tu sie wypowiadac bo szkoda moich cennych chwil aby uswiadamiac Cie jak bardzo w ciemie bity jestes i masz klapki na oczach. Idac twoim topem rozumowania przepowadiam w przyszlosci wojne lotrow bo palladyn bedize mial 500 uniku to beda musieli dawac 100 lvli w atak XD normalnie osiol w porownaniu do Ciebie to jest konkretny gosc RE: Obrona i Odbicie - Qilax - 01-23-2018 Jak będziesz grał tak jak obecnie to ta wojna będzie chyba w twojej głowie ;-) Tylko gadanie i gadanie A jak przyjdzie co do czego to Miscu Aisha i Cabra tylko na fladze... Tacy potężni gracze A flagi są nie dla was ;-) Ja chce konkurecji w grze A nie ciągłego placzu ;-) Wpadaj na flagę to pokonkurujemy A nie przy pisaniu bzdur z jakimś no namem w internecie :- RE: Obrona i Odbicie - Vissen - 01-23-2018 stary wyjdz z domu popatrz na swiat, zamocz pendzla w fajnej puszcze a nie pitolisz mi tu o graniu w kwadraty. Ta gra to przyjemnosc na ktora musze znalezc czas i pogodzic z obecnym trybem zycia ale to pojecie dla Ciebie jest pewnie obce bo mama da, mama kupi i mama zrobi. Na dodatek nie zmienia sie w tej grze nic co mialoby mnie zachecic do gry no i jeszcze jedno, to kto ma flage nie jest krolem gry, ktos kto gra by nim byc najwyrazniej ma cos z psychika. Mam tez inne gry o ktorych ty mozliwe mozesz pomarzyc ktore obsluguja 4k a nie 24 kwadraty i w nie rowniez lubie pograc wiec nie mow mi jak i kiedy mam byc w grze bo swego czasu kazdy z was mial obsrana zbroje na walke UZ... czy to na slejtanie bylo czy to teraz na hellu. W duelu wszystko sie mozesz zmienic diametralnie wiec zastanow sie co piszesz i jak ty przestaniesz grac a ja zaczne i Cie dogonie to wtedy bedziesz bredzil swoje 3grosze ze kiedys mnie biles pff nawet nie dawales z wioski WYJSC ! tiaaa co wy luzdie w glowach macie RE: Obrona i Odbicie - Qilax - 01-23-2018 Ty jak chcesz sobie popisac o fajnych loszkach to foraforma pomyliles ;-) Chłopak to nie ja już wbijam 3 postać na 110+ Coś Ty chlopak się w glowE uderzyl? RE: Obrona i Odbicie - Vissen - 01-23-2018 przeczytalem post macka i zmiana regenki na rzecz szarzy jest swietne, ale osobiscie badzmy realistami i taka szarza powinna sie odnawiac tyle co bieg a nie 300 sekund. Maciek, ja wiem ze twoja postac to full sila i hp ale moja to full sila i obrona i zrozum ze odbicie bedzie bardziej rzutowalo na korzysc takiej postaci w skali % od pancerza. Wziales na przyklad wszystkie najlepsze itemki teraz ale skad wiesz jakie obrazenia maja itemy ktore maja wejsc? mam teraz takie staty jak podales ty i mam 3000 sily na pvp i 215hp i nie mam zamiaru rozwijac sily bo chce isc w obrone tak aby tacy ludzie jak Ty mnie nie ranili, cos kosztem czegos tak? moge miec 5.2k sily jak napisales ale musialbym rozwijac wiecej sily a tego nie planuje, wole mniej sily a wiecej defa. Przy przeliczniku % od sumy pancerza z obrony moglbys uzyskac odpowiednie wartosci co do gry PvE jak i PvP. Moby maja 4k sily to czemu knech na 150 lvl ma tyle nie miec jesli jego glownym skillem byloby odbicie a drugim silny cios? co z tego ze mialby wtedy moze z 1500 sily na Pvp ale potwory moglby tankowac. Ja pod takim kontem to obrazuje i wy tez powinniscie zaczac a zeby tyle obrony co napisales w przykladzie swojego tanka uzyskac to mialbym tyle na 150 nie rozwijajac ani razu obrony.. (01-23-2018, 13:37)Qilax napisał(a): Ty jak chcesz sobie popisac o fajnych loszkach to foraforma pomyliles ;-) Chłopak to nie ja już wbijam 3 postać na 110+ Coś Ty chlopak się w glowE uderzyl? chlopak ile ta edycja trwa? chlopak a maciek jak prawie 3konta wbil do 150 to nie wiem jest lepszy ode mnie czy gorszy? ciekawi mnie twoj tok rozumowania naprawde, przypadek niespotykalny, pospolitus klauniadus RE: Obrona i Odbicie - Qilax - 01-23-2018 Ale Maciek gra dalej, dostawal łomot to wstawal i gral... A Ty co zrobiłeś? Na forum płaczesz nic poza tym... Mogą Ci nawet 30% dac tylko przychodz na te flagi i graj... Jak jest problem to wszyscy go sprowadzaja do Pokera... Byś pokazał Ty też trochę charyzmy A nie lament i obelgi na forum... RE: Obrona i Odbicie - Vissen - 01-23-2018 super, kup mu nowa myszke i zaplac za prad w nagrode. Widze komentarze pograzajace samego siebie jestes w stanie usuwac na biezaco koniec spamu, popisz sobie w dzienniku przygod stulejarza dalej swoje dokonania i macka RE: Obrona i Odbicie - Haavek - 01-23-2018 Vissen jak dla mnie mogą dać Ci i 4k defa lotto mi to od tego są łowcy i knechty żeby Cie ubic jezeli bedziec zadowolony jak nie bedzie Cie zaden lotr ranil to niech tak Seyin zrobi i tyle bez placzu. Ja jestem zdania ze nie ma to jak dobre jebniecie i wole isc w sile a knecht i tak jest przekozak wystarczy sie ubrac i tyle niech doda Seyin obrone do itemow za sp dojdzie Ci 100 defa niech doda 10 obrony na lvl odbicia bedziesz kosior moim zdaniem to wystarczajace Ps. Osoby nie walczące w pvp tylko pvm nie powinny sie chyba w tej kwesti wypowiadac. RE: Obrona i Odbicie - Vissen - 01-23-2018 ja nie mowie ze mi maja tyle dac tylko mowie ze dzieki temu bedize mozna tyle uzyskac a to roznica. Odbicie nie moze dawac tyle samo co poziom, moze z im wyzszym lvlem odbicia inaczej bedzzie knechtowi naliczany pancerz od statystyki obrony + te odbicia strzaly lowcy ale z wieksza szansa i koniecznoscia zalozenia tarczy aby moc odbic strzale RE: Obrona i Odbicie - Haavek - 01-23-2018 (01-23-2018, 17:50)Vissen napisał(a): ja nie mowie ze mi maja tyle dac tylko mowie ze dzieki temu bedize mozna tyle uzyskac a to roznica. Odbicie nie moze dawac tyle samo co poziom, moze z im wyzszym lvlem odbicia inaczej bedzzie knechtowi naliczany pancerz od statystyki obrony + te odbicia strzaly lowcy ale z wieksza szansa i koniecznoscia zalozenia tarczy aby moc odbic strzale Mi się wydaję że to czarna magia dla Seyina zeby odbijac ten cios od lowcy ;/ no ale jezeli sie tego podejmie to spoko by to wygladalo. Nadaj jestem zdania ze itemy za sp powinny dawać defa kazdy na tym zyska ale ewidentnie knecht najwiecej i przy tym pozostanmy zeby jeszcze bardziej tego balansu nie zaburzyc ew. zrobic nie 15/20 na lvl obicia jak jest tylko 25/30 przy pvp i pvm. Było by git mi az tyle defa by nie doszlo poniewaz mam duzy lvl silnego ciosu ale skoro Ty bazujesz na um. odbicie dojdzie Ci naprawde sporo defa i te lotry beda Cie smyrac zawsze lepiej wiedziec ze ktos Cie bije na cieniu i dac info dla ekipy bo to wkoncu gra zespolowa (01-23-2018, 18:25)Haavek napisał(a):(01-23-2018, 17:50)Vissen napisał(a): ja nie mowie ze mi maja tyle dac tylko mowie ze dzieki temu bedize mozna tyle uzyskac a to roznica. Odbicie nie moze dawac tyle samo co poziom, moze z im wyzszym lvlem odbicia inaczej bedzzie knechtowi naliczany pancerz od statystyki obrony + te odbicia strzaly lowcy ale z wieksza szansa i koniecznoscia zalozenia tarczy aby moc odbic strzale Ps. A co do tarcz to rzeczywiscie powinny odgrywac wieksza role tym bardziej ze unik nie jest brany teraz pod uwage. Kazda tarcza poczawszczy od najslabszej powinna dawac obrone a te najlepsze tarcze bywinny byc naprawde op poniewaz knecht uzywa ich jedynie do przeleczania sie a bardzmy szczerzy powinny spelniac inna role |