Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jak będziesz grał tak jak obecnie to ta wojna będzie chyba w twojej głowie ;-) Tylko gadanie i gadanie A jak przyjdzie co do czego to Miscu Aisha i Cabra tylko na fladze... Tacy potężni gracze A flagi są nie dla was ;-) Ja chce konkurecji w grze A nie ciągłego placzu ;-) Wpadaj na flagę to pokonkurujemy A nie przy pisaniu bzdur z jakimś no namem w internecie :-
Liczba postów: 152
Liczba wątków: 9
Reputacja:
10
stary wyjdz z domu popatrz na swiat, zamocz pendzla w fajnej puszcze a nie pitolisz mi tu o graniu w kwadraty. Ta gra to przyjemnosc na ktora musze znalezc czas i pogodzic z obecnym trybem zycia ale to pojecie dla Ciebie jest pewnie obce bo mama da, mama kupi i mama zrobi. Na dodatek nie zmienia sie w tej grze nic co mialoby mnie zachecic do gry no i jeszcze jedno, to kto ma flage nie jest krolem gry, ktos kto gra by nim byc najwyrazniej ma cos z psychika. Mam tez inne gry o ktorych ty mozliwe mozesz pomarzyc ktore obsluguja 4k a nie 24 kwadraty i w nie rowniez lubie pograc wiec nie mow mi jak i kiedy mam byc w grze bo swego czasu kazdy z was mial obsrana zbroje na walke UZ... czy to na slejtanie bylo czy to teraz na hellu. W duelu wszystko sie mozesz zmienic diametralnie wiec zastanow sie co piszesz i jak ty przestaniesz grac a ja zaczne i Cie dogonie to wtedy bedziesz bredzil swoje 3grosze ze kiedys mnie biles pff nawet nie dawales z wioski WYJSC ! tiaaa co wy luzdie w glowach macie
Reputacja:
0
Ty jak chcesz sobie popisac o fajnych loszkach to foraforma pomyliles ;-) Chłopak to nie ja już wbijam 3 postać na 110+ Coś Ty chlopak się w glowE uderzyl?
Reputacja:
0
Ale Maciek gra dalej, dostawal łomot to wstawal i gral... A Ty co zrobiłeś? Na forum płaczesz nic poza tym... Mogą Ci nawet 30% dac tylko przychodz na te flagi i graj... Jak jest problem to wszyscy go sprowadzaja do Pokera... Byś pokazał Ty też trochę charyzmy A nie lament i obelgi na forum...