Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Niestety na ten moment nie jestem w stanie wejść na komputer :-) Od 16:00 jestem kolego do dyspozycji w grze :-)
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Zdrowa liczba pancerza to taka, która na tym samym lv lotr dający tylko w sile ma szansę na walkę z Tobą a nie ranę niższą od 0. Nie popadajmy ze skrajności w skrajnosc
Liczba postów: 152
Liczba wątków: 9
Reputacja:
10
a kto powiedzial ze lotr ma ranic knechta? badzmy szczerzy, kazdy lotr zrani knechta na swoim poziomie ktory nie rozwija obrony wiec w zadna skrajnosc nie popadam. Zdrowa liczba pancerza to taka, ktora pomoze mi w PvE na tyle by sobie radzic z potworami z tak slaba sila ciosu. Po to lotr ma kilka wyprowadzanych ciosow by uzupelnic swoj brak sily ciosu lecz gdy mam wiecej obrony niz taki lotr sily to chyba normalne ze mnie nie zrani tak??? nie rozumiem tych argumentacji, inne profesje siegaja sila ponad 10k i moje 1400 obrony jest niczym wiec to ze lotr "MUSI" ranic knechta jest pojeciem watpliwym bo knecht moze bazowac na obronie do tej pory jak ja lub byc ranionym przez lotrow a nawet zabijanym na rzecz sily gdzie taki lotr zginie na 3akcje. Obecnie z moja sila musialbym uzyc 4 AK na zbicie 100 hp lotrowi
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Dobra A teraz druga strona medalu... Powiedzmy że Odbicie jest zmienione... Każdy knecht powinien mieć możliwość wówczas na zmianę swoich statystyk... Chłopacy.budowali tak A nie inaczej swoich knechtow tylko dlatego że było to najbardZiej opłacalne, teraz po zmianie oni też powinni rozdac swoje punkty na nowo... Pytanie czy wy jesteście na to gotowi?